Wie Zijn We

Het begon allemaal in 2019, toen Soraya de kans greep om als franchisenemer van SFG een merchandise winkel te openen in Gent. Als fervente gamer, filmliefhebber en serieverslaafde was het aangaan van deze uitdaging een no-brainer voor Soraya. Ook haar partner Steven zag het wel zitten om zo zijn marketing skills eindelijk eens te kunnen gebruiken.

Na een jaar hard doorwerken, besloten we dat we een extra kracht nodig hadden. Onze hond Zelda had jammer genoeg wat problemen met het bedienen van de kassa en het communiceren met de klanten.

Maar gelukkig kwam Jeremy ons te hulp. En het bleek een goede keuze, want met ons drieën ging het steeds beter en kregen we steeds meer klanten over de vloer in ons kleine winkeltje te Gent.

Jammer genoeg sloeg in 2020 het noodlot toe: corona kwam om de hoek. Al gauw kwamen de nadelen als franchisenemer te boven: geen eigen website en dus ook geen winst uit online verkoop, geen toegevingen van de verhuurders…

Maar er was hoop: Soraya kreeg de keuze om zelfstandig verder te gaan onder een andere naam. Het was een keuze die ze moest grijpen om op lange termijn te kunnen overleven.

En zo ontstond The Vault: dezelfde mensen, dezelfde spirit, maar dan met een eigen website, eigen inbreng en creativiteit, en dus hopelijk ook een betere klantenservice.

Op naar een nieuw avontuur!